Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

XXIII edició (Gràcia, 2019)

Aquest dissabte dia 9 de febrer de 2019 ha tingut lloc la XXIII Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, la trobada més important de l’any on compartim coneixements, estratègies i demés per tal de fer millors castells i, sobretot, més segurs.

Enguany hem comptat amb la participació de més de 240 persones representant 63 colles de tot el territori amb les que hem parlat de lideratge, de gestió de situacions de crisi amb la canalla, de per què s'obre una pinya, de com gestionar els sinistres o si cal comunicar els accidents, entre molts altres. 

Voldríem destacar, d'entre tots els actes i activitats que s'han fet, la presentació de la comissió de seguretat de la CCCC, impulsada durant el 2018 i que està duent a terme quatre línies de treball de la mà de d'una desena de colles que s'hi han volgut implicar. 

Finalment, una menció especial a la Beca Mike Lane - CVG que la colla gracienca ha presentat públicament en el marc de la Jornada, una iniciativa que pretén mantenir viu el record del seu casteller alhora que fomentar l'estudi i recerca científiques entorn les lesions cervicals. 

Un èxit que no hauria estat possible sense la colla amfitriona, Castellers de la Vila de Gràcia, que han cuidat tots els detalls, l'equip científic i mèdic de la CCCC que juntament amb els companys de Foment han configurat el programa, i totes les persones que heu vingut i participat i ho heu fet possible. 

Així que moltes gràcies a totes i ja comencem a pensar en la 24ª edició...!  


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!