Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Televisió

Els canals de televisió que tenen algun programa dedicat al món casteller. La majoria són televisions de contingut local i comarcal.

 Quarts de nou

Canal 33

Quarts de nou és el magazín informatiu del Canal 33 sobre l'actualitat castellera, que segueix l'activitat de les prop de 70colles que existeixen actualment, amb especial atenció per les més destacades i que tenen més seguidors. El programa comença amb l'inici de l'estiu casteller, quan l'activitat de les colles es fa més intensa.

Presentat per Elisabet Carnicé i Raquel Sans, aquesta temporada s'emet els dimecres a les 22 h i té mitja hora de durada. Els diumenges a dos quarts de deu, a més, el 3/24 emet un resum de les actuacions del cap de setmana d'uns tres minuts. Finalment, també hi haurà un programa especial després de les sis actuacions més importants de l'any.

http://www.tv3.cat/quartsdenou

 

La Xarxa

"Dosos amunt" és el programa d'actualitat castellera dirigit i presentat per Toni Comas i Carles Cortès, que s'emet els dilluns per la majoria de televisions de proximitat. El programa inclou el resum de les actuacions més destacades del cap de setmana, a més de reportatges d'interès humà i d'actualitat al voltant del món casteller.

http://www.xiptv.cat/dosos-amunt 

 

 Vilafranca Televisió

Penedès Televisió

El programa Va de castells, presentat per Sergi Anson, recull tota l'actualitat a més de reportatges, i s'emet els dimarts per Penedès TV, a partir de les 15.30 i en repeticions cada dues hores. A partir del dimecres, a través de la Xarxa de Televisions Locals, s'emet a molts altres canals locals (Reus, Badalona, Osona, Mataró, Girona, Lleida, etc.).També es pot veure per internet a www.rtvvilafranca.cat, al següent enllaç.

A més, durant tota la temporada de castells retransmet actuacions en diferit els dilluns, resumides en 40 minuts.

www.rtvvilafranca.com

 

Tac12

Finet i pel mig és el programa d’informació i anàlisi castellera de Tac12. Durant 50 minuts s’analitzen tècnicament les principals diades del cap de setmana. També hi ha espai per als reportatges, les entrevistes i la tertúlia. El programa, presentat per Francesc Domènech i Àlex Alonso, s'emet cada dilluns a les 20:30 i a les a 22:30 a TAC 12 TV.

www.tac12.tv
http://www.facebook.com/pages/Finet-i-pel-mig

 

 

Llobregat Televisió

Quarta Ronda és el programa impulsat pels Castellers d'Esplugues, que s'emet el darrer dimecres de cada mes. Especial atenció a la realitat castellera del Baix Llobregat, però també de l'àmbit nacional, amb informació, agenda, debats i l'humor de "Banyes i Babes".

http://vimeo.com/27012347

 

 

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it