Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Ràdio

Emissores de ràdio que tenen programes específics sobre el món casteller.Cataslunya Ràdio


Catalunya Ràdio

Programa Tres rondes, amb Josep Almirall i David Prats. Els diumenges, de 21:30 a 22 h a Catalunya Informació.

http://www.catradio.cat/programa/850/3-Rondes

 

 

 Ràdio Vilafranca

 

 

Ràdio Vilafranca /COM Ràdio

Programa Va de castells, amb Pep Ribes. Es pot escoltar els diumenges a les 21 h, des de Ràdio Vilafranca (90.2 FM) i per tot Catalunya a través de COM Ràdio. A més, Ràdio Vilafranca fa retransmissions en directe de les actuacions castelleres més importants durant tota la temporada, un total de 26 el 2012.

www.rtvvilafranca.com

 

Tarragona Ràdio

Tarragona Ràdio
El programa especialitzat Toc de castell s'emet cada dimecres de 20:30 a 21:30 h del vespre des del juny fins al novembre. Toc de castell és present a Facebook (facebook.com/tocdecastell) i Twitter (@tocdecastell) i també es pot escoltar per internet a
http://www.tarragonaradio.cat/cat/programes/destacats/toc_de_castell/

 Amb T de Torre

Bloc casteller des d'on es pot descarregar el programa radiofònic amb el mateix nom. Josep Torreño està al capdavant del bloc i del programa, en el qual també col·labora Carles Esteve.

ambtdetorre.blogspot.com

 


Cugat Ràdio (Sant Cugat del Vallès)

Tanquem pinya és el programa radiofònic dels Castellers de Sant Cugat. El presenta Aina Serra i s'emet el dilluns a les 21 h (es repeteix el dimartsa les 13 h) al 91.5 fm. Es poden descarregar tots els programes en aquest enllaç de www.cugat. cat.

 

 

Mataró Ràdio
Mirant amunt, el programa casteller de Mataró Ràdio, s'emet cada dilluns de 21 a 22 hores en directe pel 89.3fm o a http://mataroradio.cat/radio/programa/mirant-amunt, des d'on es poden escoltar els programes emesos.

Es repeteix els dimarts de 18 a 19 hores a Ràdio Premià de Mar (95.2fm o www.radiopremiademar.org).

 


Ràdio Mollet del Vallès

Plaça de 9 és el programa de ràdio dels Castellers de Mollet. S’emet a Ràdio Mollet del Vallès (96.3 FM) els dilluns de 20 a 21 h en directe i es repeteix els dissabtes d’11.30 a 12.30 h del migdia. Els podcasts del programa es poden escoltar al web dels Castellers de Mollet.Ona La Torre (Torredembarra)

Programa La Torre de Set, els Dimarts de les 21:00 a les 22:00 i Dissabtes de 16:00 a les 17:00, al 107,0 de l'FM. Presentat pels Nois de la Torre amb continguts relacionats amb l'actualitat castellera de la colla i del món casteller en general, així com tertúlies, entrevistes i història.
www.ona-latorre.cat

 

 

 

 

 

 

Ràdio Granollers

Castells és l'espai dels Xics de Granollers a la ràdio local. S'emet els dimecres de 12.10 a 12.30 h, dins el magazín Granollers avui. El condueixen Montse Garriga i Gisela Comas i es poden escoltar tots els programes a través del web de Ràdio Granollers. 

 www.radiogranollers.cat

 

 

 Ràdio Sabadell

Els Castellers de Sabadell s'encarreguen de la secció "Amunt Saballuts!", que s'emet els dilluns de 10.40 a 11 h del matí dins del magazín A bona hora. Carles Baldellou és el presentador de l'"Amunt Saballuts!".

www.radiosabadell.fm

 

 

 Ràdio Cubelles

L'emissora municipal de Cubelles compta des d'aquest estiu amb l'espai casteller "Rengles tocant", que s'emet dins el magazín matinal Cubelles a l'estiu els dijous entre les 11 i les 12 h del matí. Se n'encarrega Marc Ortiz i es pot escoltar el darrer programa a través de l'espai "Ràdio a la carta".Tracta sobretot de les colles del Garraf, però també de l'actualitat castellera en general.

www.radiocubelles.cat

 

 

Constantí Ràdio

La ràdio de Constantí (97.9 fm) estrena aquesta temporada el programa Tots forts. De 50 minuts de durada, s'emet el divendres a les 21 h i es repeteix el dissabte a les 12 del migdia. Es tracta d'una prèvia castellera tot i que també fa un repàs a les actuacions del cap de setmana anterior, amb especial èmfasi en les colles del Camp de Tarragona. Realitzat per Manel Sanromà, Fer Prat, Oriol Nicolau, Xavi Sanromà, Ricard Marín i Lluís Valle. Es pot escoltar l'últim programa a través d'aquest enllaç.

www.constantiradio.cat


 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!