Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Data Base

La Base de Dades de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya – Colla Jove Xiquets de Tarragona és el fruit del conveni signat entre les dues entitats per tal d’aconseguir una sola base de dades que permeti cercar els resultats de les actuacions castelleres de totes les colles des del 1926 fins a l’actualitat. Les colles que actualment no estan actives apareixen amb els anys d'activitat entre parèntesi. 

Les dades obtingudes en la cerca es poden utilitzar sempre i quan s’identifiqui la seva procedència: Base de Dades Coordinadora – Jove Tarragona (BDCJ)

(Nota: Ja estan incorporades les dades des del 1926 fins l'actualitat. En cas que detecteu algun error, ens ho podeu comunicar aquí.)

(Nota 2: En el cas de cerques en format descriptiu, es proporcionen els 50 primers resultats.) 

(Nota 3: Podeu fer cerques de fins a cinc colles a la vegada. Per a fer-ho, heu de clicar cadascuna de les colles mantenint premuda la tecla CTRL. Si després voleu fer una cerca sense tenir en compte la colla, cliqueu igualment amb CTRL premut l'opció en blanc del desplegable o bé la pestanya "Opcions per defecte".)

Indiqui el format en el que vol veure la informació i les opcions de cerca a aplicar a les actuacions castelleres.
Format descriptiu. Format taula.
Data de l'actuació De Calendari     A Calendari
Nom de la diada
Colla
Castell
Resultat
Country
Comarca
City


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it