Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Cursa de 10 km amb categoria castellera a Granollers

13/05/2010

Per sisè any consecutiu, els Xics de Granollers i el Club Triatló Granollers organitzen Els 10 Km de Granollers. Una cursa que arriba a la sisena edició i que té oberta la participació a 550 corredors. El proper dissabte 29 de maig a les 19 h s'inicia el recorregut dels 10 quilòmetres que discorren a l'entorn del passeig Fluvial, amb sortida i arribada a les Pistes d'Atletisme. El preu de la inscripció és de 10 € pels participants amb xip groc, i 12 € per la resta. Les inscripcions es poden fer a la botiga L'Aire Esports (c. Catalunya, 12) o per Internet (www.atletisme.cat).


En aquesta edició s'amplia el nombre de participants a 550, l'any passat eren 500 i les categories són tres: absolut (masculí i femení), local (masculí i femení) i la CATEGORIA ESPECIAL COLLA CASTELLERA (masculí i femení).

Els organitzadors mantenen els preus, els serveis i s'augmenten lleugerament les inscripcions amb la voluntat que Els 10 Km de Granollers sigui una cursa popular i familiar. Per aquest motiu també hi ha la possibilitat de córrer la cursa infantil, que arriba a la quarta edició, i que es fa el mateix dissabte 29 de maig, a partir de les 17 h per a nens i nenes de 4 a 13 anys.

Tots els participants disposen de dutxes, vestidors, servei de guarda-roba a les Pistes d'Atletisme, avituallaments en el decurs del recorregut i en acabar la cursa, entrepà de botifarra, beguda i fruita per a tothom.
Els obsequis d'aquesta edició són uns mitjons tècnics i un bidó de beguda personalitzat.

Per a més informació: rrovirat@gmail.com


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!