Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Nou local per als Castellers del Poble Sec al passeig de Montjuïc

29/04/2010

La seu social dels Castellers del Poble Sec canvia després de 8 anys ubicada al Carrer Blasco de Garay. El local que tantes alegries ha donat s'ha fet petit i la colla necessitava un lloc més ampli on poder combinar els espais de gestió i de lleure. I per això des de fa dos mesos desenes de castellers s'han escarrassat en reformar el nou local, al Passeig de Montjuïc 70 baixos.

Són més de dos-cents metres quadrats distribuïts entre sala gran, sala per la canalla, sala de juntes i tècnica, arxiu i magatzems. Lamentablement, però, no és un local prou alt per poder-hi assajar castells.

Els de blau cel el començaran a utilitzar a finals d'abril, ja que és límit per abandonar l'antic local. Tot i això encara queden detalls per acabar i la inauguració oficial es farà més endavant. La colla prepara diverses activitats per celebrar-ho que us farà saber oportunament.

 

Nom triat per votació popular

El nom de la nova seu ha estat triat per votació entre les propostes que van presentar els mateixos castellers. La tria es va fer durant l'assaig del divendres 8 d'abril; “Can Bandarra” (sobrenom amb el que són coneguts els castellers del Poble Sec) va guanyar amb claredat, tot i que fins a l'últim moment semblava que “Can Xeneta” tenia més possibilitats.

 

Manca de locals al Poble Sec

Aquest és el tercer local privat que els Castellers del Poble Sec agafem al barri des que l'antic Centre Cívic es va convertir en la Biblioteca Francesc Boix. Tot i que ens allunya del centre, ara l'entitat guanya espai i comoditats. No ha estat fàcil trobar una seu que complís les condicions i a més ha suposat un gran esforç econòmic per la colla. I és que tan els Castellers com altres entitats de culturals seguim reclamant un espai públic que faciliti la nostra activitat i ens ajudi a fer un barri més viu i cohesionat.

 

 


PDF
NP LOCAL NOU CPS.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!