Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Marató radiofònica amb motiu de l'aniversari dels Nois de la Torre

22/06/2010

Aquest any la colla Castellera de Torredembarra, els Nois de la Torre, estem d'aniversari. Ja són 35 anys fent castells i això s'ha de cel·lebrar com cal. Per aquest motiu s'estan preparant una serie d'actes per conmemorar tal efemèride, entre altres una actuació amb els Nens del Vendrell (que són els nostres padrins), un recorregut pel poble fent 35 pilars seguits i d'altres.
El que és més immediat i per això s'anuncia aquí és la "marató" de ràdio. Seran 12 hores ininterrumpides del programa "Torre de set", programa casteller de radio Ona la Torre fet i dirigit per membres dels Nois de la Torre i dedicat al món casteller.
El programa començarà el dia 26 de Juny a les 9:00 i finalitzarà a les 21:00 parlant durant 12 hores seguides del món casteller. Personalitats històriques, historiadors, castellers rellevants i amants dels castells aniran passant pel programa durant aquestes dotze hores.En acabar es farà un pilar davant de l'emissora de ràdio.
Si el voleu sintonitzar busqueu-lo al 107.0 de l'FM, per internet www.ona-latorre.cat o sino per la TDT. No cal dir que sera un programa participatiu i obert a tothom.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!