Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Juliol

Festa Major de Premià de Mar

12/07/2015

Amb l'actuació de les colles:

  • Capgrossos de Mataró
  • Castellers de Badalona

Lloc
Plaça de l'Ajuntament
Població
PREMIÀ DE MAR
Hora
12:00


Resultats
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Capgrossos de Mataró 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 TRES DE VUIT Descarregat
3 1 QUATRE DE VUIT Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE VUIT AMB FOLRE Descarregat
5 1 PILAR DE SIS Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 SET DE SET Descarregat
3 1 CINC DE SET Intent desmuntat
3 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 CINC DE SET Carregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de Badalona
Diada de contrastos pels Castellers de Badalona a Premià

Hi descarreguen el 7de7 i el 4de7 amb agulla i deixen en carregat el 5de7

Aquest diumenge els Castellers de Badalona han tingut una de les cites fora de Badalona més clàssiques del seu calendari, la de la Festa Major de Premià de Mar, una plaça on la colla se sent com a casa. Per aquesta ocasió, els de la camisa micaco havien preparat un bon repte: conquerir Premià portant-hi els seus dos millors castells d'enguany, el 4de7 amb l'agulla i el 7de7, i sumant-li el 5de7, un castell que encara no havien provat aquesta temporada.

La diada ha començat pels micacos amb el tradicional Pilar de 4 caminat fins al mig de la plaça, que ha donat pas al que fins el moment és el seu castell sostre de la temporada, el 7de7. La construcció ha presentat millors mides que el que la colla va fer fa una setmana al Front Marítim i tot i haver-se de treballar, s'ha pogut completar amb èxit de manera més còmode. El tercer 7de7 d'una temporada que ja és la que ha vist més cop aquest castell de color micaco.

El primer intent de 5de7 de la temporada pels de la camisa micaco ha arribat a la segona ronda. El castell ha pujat nerviós, desmuntant-se amb dosos col·locats. En la ronda de repetició, la colla badalonina ha decidit fer el 4de7 amb agulla, un castell en que han hagut de treballar l'estructura del quatre, però sense ensurts, deixant un ferm pilar al mig.

Els Castellers de Badalona han decidit tornar-hi amb el 5de7 a la tercera ronda. Aquest cop el castell ha pujat més ferm, especialment després d'un fort cop a la torre, moment en que la construcció s'ha assentat fins a les aletes, en que el castell ha anat perdent mides ràpidament. Finalment, part del pom de dalt de la torre s'ha despenjat després de la segona aleta i la resta del castell ha caigut, quedant en carregat. Per acabar l'actuació, els micacos han descarregat el tradicional Pilar de 4 al balcó.

Ara la colla encara la darrera setmana d'activitat del primer tram de la temporada, amb els últims dos assajos i l'actuació dissabte a la tarda al barri barceloní del Raval, una actuació que els micacos es plantegen de manera tranquil·la abans d'agafar vacances.Arxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!