Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Juliol

Festa major del barri del Front Marítim a Badalona

06/07/2013

Amb l'actuació de les colles següents:

  • Castellers de Badalona
  • Torraires de Montblanc

Lloc
Plaça del Vaixell Maria Assumpta
Població
BADALONA
Hora
18:00


Resultats
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS Intent desmuntat
3 2 QUATRE DE SIS Descarregat
4 1 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Torraires de Montblanc 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS Descarregat
4 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de Badalona
Molta activitat abans de les vacances

Abans de posar punt i final al primer tram de temporada, diumenge vinent a la diada de festa major de Premià, els micacos hem actuat aquest cap de setmana a casa.

Dissabte teníem dues cites en actes de la nostra ciutat. Al matí, aixecàvem un parell de pilars en el marc del XIV torneig de rugbi platja de Badalona. Amb un pilar de quatre i un altre aixecat per sota, donàvem la benvinguda als equips i al públic del torneig, al mig de la sorra del terreny de joc on es jugaven els partits. Amb aquest acte, tornàvem l’ajuda oferta per l’equip de rugbi de Badalona, que ens havia donat un cop de mà a la diada de les passades festes de maig i als assajos previs.

I després de passar el dia a la platja, a la tarda tornàvem a un clàssic de l’estiu micaco dels darrers anys: actuàvem a les festes del barri del Front Marítim, acompanyats dels Torraires de Montblanc.

Amb no tantes camises com la setmana passada, força baixes importants, sobretot per la part de dalt, i canvis al darrer moment, es decideix fer una diada de tràmit.
Un any més, ens quedem sense poder estrenar aquesta plaça com a plaça de set i assolim només tres castells de sis bàsics. Dos pilars de quatre d’entrada i dos més de sortida, un tres de sis, un quatre de sis (després d’un intent desmuntat) i un tres de sis amb agulla.
Castells una mica més reforçats, amb molts canvis a tots el pisos, per seguir donant confiança a la canalla i aprofitar per fer-hi alguna estrena. Al final de l’actuació, celebrem el sopar d’estiu de la colla, conjuntament amb l’associació de veïns del barri.

Ara només ens queda una setmana intensa d’assajos per encarar l’actuació del proper diumenge a Premià de Mar, amb l’assaig especial de divendres dia 12 de juliol, marcat per la iniciativa de PORTA UN AMIC A L’ASSAIG, que ens servirà per acabar de polir sobretot el tres de set per sota, un castell que estem treballant a fons darrerament per dur-lo a plaça aviat, potser a Premià, malgrat saber que ens presentem diumenge vinent amb baixes importants. Serà, si més no, feina avançada per al segon tram de l’any. També hi haurà ganes d’estrenar el cinc de set.Arxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!