Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Juliol

Festa major del barri del Front Marítim a Badalona

04/07/2015

Amb l'actuació de les colles:

  • Castellers de Badalona
  • Castellers de la Sagrada Família

Lloc
Front Marítim
Població
BADALONA


Resultats
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 SET DE SET Descarregat
4 1 TRES DE SET Intent desmuntat
4 1 TRES DE SET Intent desmuntat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers de la Sagrada Família 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 TRES DE SET Descarregat
4 1 CINC DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de Badalona
Els micacos descarreguen el 7de7 al Front Marítim


Els Castellers de Badalona han actuat aquest dissabte a les Festes del Front Marítim, una cita que s’ha convertit en fixa en el seu calendari i en la que aquest cop han estat acompanyats pels Castellers de la Sagrada Família.

Si l’any passat els micacos van aconseguir per aquesta diada “enSETar” Front Marítim, aixecant els primers tres castells de 7 que es veien en aquest barri, aquest any s’havien plantejat un repte encara més gran, “enSETSETar-lo” fenthi el 7de7, un castell que enguany ja van descarregar a les Festes de Maig.

Amb un bon nombre de camises micacos, la colla ha començat la seva actuació aixecant un Pilar de 4 d’entrada per, seguidament, obrir la seva primera ronda d’actuació amb un 4de7 amb força canvis a tronc i que s’ha mostrat ferm, sense donar cap senyal de complicació.

La segona ronda ha servit perquè els Castellers de Badalona portessin el seu plat fort de la diada, el segon 7de7 de la temporada. El castell ha mantingut unes bones mides durant la tota la pujada, però el castell s’ha allargat al moment de les aletes i la demora ha començat a passar factura, fent que l’estructura comencés a patir. Els de la camisa micaco, però, han sabut reaccionar i defensar el castell amb una bona dosi de treball fins a descarregar-lo, el que ha provocat l’alegria de la colla.

El principal repte estava aconseguit, però els micacos han entrebancat a la tercera ronda amb un castell a priori fàcil per la colla, com és el 3de7. Amb un primer intent molt tancat que s’ha hagut de desmuntar amb els dosos col·locats, el segon ha presentat unes millors mides, però en el moment de col·locar-se el pom de dalt, uns problemes de mides al pis de quarts ha fet que el tornessin a desmuntar.

Tot i haver de deixar la tercera ronda en blanc, els micacos no s’han vingut avall i han acabat la seva actuació amb una nova alineació del Pilar de 5 que han dominat a la perfecció.

Ara als micacos els hi espera una setmana intensa d’assajos per tal de preparar una de les sortides marcades en vermell al calendari de la colla, la Festa Major de Premià de Mar, una vila en la que se senten com a casa i on volen portar els seus millors castells.Arxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!