Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Octubre

Actuació a Avià

18/10/2015

A càrrec de les colles següents:

  • Castellers de Badalona
  • Castellers de Berga

Lloc
Avinguda Pau Casals
Població
AVIÀ
Hora
12:00


Resultats
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 TRES DE SET Descarregat
4 1 CINC DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers de Berga 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 CINC DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 TRES DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de Badalona
Doblet de castells de 7 pels Castellers de Badalona a Avià

Els Castellers de Badalona han donat el tret de sortida a la recta final de la temporada, amb un seguit d'actuacions que tindrà el seu punt àlgid el 8 de novembre amb la seva diada, on volen lluir els seus millors castells, i inclús alguna novetat.

Aquest diumenge, els de la camisa micaco han tingut actuació a Avià, coincidint amb la celebració de la Volta la Maria, la cursa de muntanya de la població, tot compartint plaça amb la colla veïna dels Castellers de Berga.

Els micacos hi arribaven amb el programa d'ara fa dos setmanes a Terrassa, amb dos castells de 7, acompanyat del 5de6 i el pilar de 5, però amb força canvis. Després de descarregar 2 Pilars de 4 simultanis d'entrada, la colla badalonina ha portat a plaça en primera ronda el 4de7, un castell que presentava una alineació força diferent a les vistes fins ara, i és que, a banda dels segons habituals, el pis de terços i quarts eren molt lleugers, amb els quarts i quints d'un possible 4de8 que la colla fa temps que assaja.

La construcció ha pujat molt ferma i tot i alguns problemes durant l'execució, l'han pogut descarregar amb molta solvència.

En segona ronda, la colla micaco ha atacat el 3de7, un castell en el que han introduït força canvis. Les novetats, però, no han suposat cap dificultat afegida a la construcció, que s'ha mostrat molt segura i controlada en tot moment.

El tercer castell que els micacos afrontaven era el 5de6, amb un tronc molt lleuger per tal de seguir amb el rodatge dels pisos superiors de cara a pujar-lo un pis en breu. Una construcció que els de Badalona s'han anotat com a descarregat fàcilment.

Per acabar, la colla ha portat a plaça un Pilar de 5 amb canvis a la part superior del castell, amb una nova acotxadora, que s'ha pogut estrenar descarregant-lo plàcidamentArxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!