Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

April

Festa Major de la Sagrada Família a Barcelona

18/04/2010

Amb les següents colles:

  • Castellers de la Sagrada Família
  • Castellers del Poble-sec
  • Castellers d'Esparraguera

Població
BARCELONA
Hora
12:00


Calendar of Performances
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de la Sagrada Família 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers del Poble Sec 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Intent desmuntat
3 2 QUATRE DE SET Carregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Intent
5 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de la Sagrada Família
Castellers de la Sagrada Família: Millor actuació de la història de la colla al completar la "clàssica de set". S'ha obert la diada amb el primer 3d7 descarregat per la colla i s'ha completat una excel·lent actuació amb el 4d7, 2d6 i un Vano de cinc final. Els Castellers de la Sagrada Família continuen pas a pas realitzant els objectius marcat i avui s'ha donat un gran pas endavant, tant amb els castells assolits com amb l'augment important de camises verdes a plaça. Felicitats,

Castellers del Poble Sec
La Festa Major de la Sagrada Familia és ja tradicional en el calendari dels Castellers del Poble Sec i el gran repte d'aquest any era portar-hi el primer castell de set i mig. No ha pogut ser, i no només això sinó que la colla ha patit dues caigudes inesperades de castells consolidats.

En primera ronda el 3 de 7 s'ha aixecat un cop més sense problemes tot i que s'hi estrenava un segon. Havia fet la seva funció d'asserenar i començar bé la diada. En l'ambient es respirava optimisme de cara el repte després d'un gran assaig el darrer divendres.
Però el el 4 de 7 amb l'agulla ha quedat en intent desmuntat i ha estat el castell de la confusió. L'estructura exterior ha remenat però no perdia mides i ha sonat l'aleta del 4. L'acotxadora ha entrat al pilar, bona part del tronc i la pinya en un primer moment pensava que el castell estava descarregat i l'ha celebrat amb eufòria. Pèro l'anxaneta del 4 no havia traspassat el peu. Era a l'alçada de dosos i després de fer una temptativa de les tres passes, s'ha fet enrera.
Amb aquesta sensació de frustració s'ha enlairat un 4 de 7 que havia de servir per tornar-hi en tercera ronda. Però la malestrugança no havia acabat. Després de carregar-se un dels dosos ha relliscat i ha caigut pel mig del castell, enduent-se la resta. Sorpresa i renuncia a objectius més alts.
En tercera ronda, doncs, la torre de sis era el castell més fàcil de preparar i a priori una aposta segura. Però no era el dia dels de la camisa blau cel, i amb una sotragada a l'entrada de l'anxaneta i el castell també ha caigut. No queia un dos de sis dels Castellers del Poble Sec des de fa 5 anys.
Dos pilars de 4 han tancat una actuació que no deixa lesionats però sí un fort cop psicològic a la colla, poc acostumada a caure i que estava molt confiada en la trajectòria d'assaigs i actuacions que estava tenint aquest 2010.Arxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it