Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

April

Jordiada a Cornellà de Llobregat

18/04/2010

Amb les següents colles:

  • Castellers de Cornellà
  • Xiquets de Reus

Lloc
Parc Can Mercader
Població
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
Hora
12:00


Calendar of Performances
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Cornellà 1 1 QUATRE DE SET Descarregat
2 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Xiquets de Reus 1 1 TRES DE SET Descarregat
2 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Descarregat
4 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentaris de les colles
Xiquets de Reus
En un inici de calendari menys carregat que el de l’any passat, els de la camisa avellana s’han desplaçat aquest diumenge fins a Cornellà de Llobregat per participar en els actes de la Jordiada, en companyia de la colla local, els Castellers de Cornellà.

Abans d’iniciar l’actuació però, la Nova Muixeranga d’Algemesí ha enlairat diverses construccions davant el nombrós públic que omplia el Parc de Can Mercader, i que han precedit una primera ronda de castells en què els Xiquets han descarregat un 3de7 molt segur, el tercer d’enguany; una estructura que aquesta temporada promet, ja que està funcionant molt bé, tant a plaça com als assajos.

En segona ronda arribava el millor castell de la diada, un 4de7 amb agulla que, tot i patir una mica en la descarregada, els Xiquets han sabut defensar amb prou solvència per aconseguir anotar-se el seu primer castell de 7 i mig de la temporada. Finalment, un 4de7 molt lleuger, bastit com un teòric carro gros sense terços, tot i pujar un xic lent, ha acabat transmetent molt positives sensacions de futur.

Una molt bona actuació en què encara mancava la cirereta doncs, en la ronda de pilars, els Xiquets de Reus estrenaven una altra construcció: el pilar de 5. Un espadat que els darrers anys semblava resistir-se fins a passat Sant Jordi (l’any passat no el descarregaren fins mitjans de maig, a El Milà) i que enguany, semblen tenir apamat de bon començament.

Ara els del Baix Camp preparen ja la que serà la seva propera actuació, aquest divendres durant la diada de Sant Jordi, a la Plaça del Mercadal, amb l’objectiu de repetir el 4 de 7 amb l’agulla i afegir-hi el primer 5de7 de la temporada.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it