Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

September

Festa major de Santa Coloma de Gramenet

01/09/2013

Diada de festa major amb les colles:

  • Castellers de Badalona
  • Castellers de Santa Coloma
  • Castellers de Terrassa

Lloc
Plaça de la Vila
Població
SANTA COLOMA DE GRAMENET
Hora
12:30


Calendar of Performances
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
3 1 DOS / TORRE DE SIS Carregat
4 1 QUATRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Santa Coloma 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Terrassa 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 QUATRE DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de Badalona
Tornada amb castells de sis

Després del parèntesi pel que fa a actuacions, aquest diumenge hem iniciat el segon tram de la temporada amb una diada tradicional els darrers anys per als micacos: la festa major de Santa Coloma de Gramenet.

Amb força gent encara de vacances, sobretot canalla, ens havíem plantejat una diada aparentment senzilla, per començar a rodar i estrenar canalla. Acompanyats de la colla local i dels Castellers de Terrassa, la diada s’ha iniciat amb retard i amb una calor força intensa.

Un pilar de quatre, sense problemes, ha donat el tret de sortida a la diada i a les rondes de castells. En primer lloc, hem alçat un tranquil tres de sis amb agulla, estrenant canalla i amb les mides encarades a aixecar-lo un pis més al mes aviat possible.

En segon lloc, portàvem el castell de més “compromís” a falta de castells de set, alçats l’any passat, com la torre de sis. Un castell, carregat de pes per la part de dalt, que ha pujat una mica tremolosa, però controlada. Amb tot, un cop feta l’aleta i la canalla arribant a la pinya, hem tingut un ensurt a la sortida de dosos, que ha fet saltar l’estructura a nivell de terços, amb un castell una mica més castigat.

Malgrat l’anècdota de la torre, s’ha seguit amb el pla marcat, alçant un tranquil quatre de sis, per seguir estrenant gent. Dos pilars de quatre han posat fi a una diada força tranquil•la, sense forçar gaire, i que ha servit per rodar de cara a els diades de més compromís.

El cap de setmana vinent els micacos farem doblet: dissabte al matí, participant a la festa major de Sant Adrià de Besòs i diumenge actuant conjuntament amb els Carallots de Sant Vicenç al Festival Kinetic Art de Corbera de Llobregat. I així es donarà pas a la primera cita important d’aquest segon tram, la Diada de l’11 de setembre a Badalona.Arxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it