Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noticias de las colles

Concurs de Grups Novells La Campana organitzat per CVG

15/03/2010

Els Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb el programa Batakada RàdioActiva de Ràdio Gràcia organitzem la tercera edició de “La Campana”.

La Campana  és un Concurs de Grups novells que pretén promoure els grups catalans que canten en català i en especial als grups Graciencs.

La Festa Major de Gràcia, és un gran aparador pels grups que tot just comencen, per això oferim l’escenari de la Plaça de la Vila,  perquè puguin mostrar la seva música.

El guanyador de "La Campana", a part d'una dotació econòmica (600 €) podrà tocar a la plaça de la Vila durant la Festa Major de Gràcia, concretament el dia 15 d’Agost, en el concert inaugural de la Plaça de la Vila. El grup finalista rebrà un premi de 400 € i també tocarà el dia 15 d’Agost a la Plaça de la Vila.

El termini de presentació de candidatures és fins el 30 d’abril, aquest inclós, enviant un email a lacampana@gracianet.cat, mitjançant la web de La Campana: www.gracianet.cat/lacampana  o a traves de correu tradicional al local dels Castellers de la Vila de Gràcia (C/ Astúries 83 Baixos).

Les candidatures presentades constaran de una maqueta del grup i una presentació del grup on hi haurà breu descripció de grup: estil, història i currículum (màxim una plana), nom del representant, número de telèfon i correu de contacte i adreça web, si el grup en té.E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela