Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Abril

Diada de Sant Jordi a Montgat

26/04/2015

Amb l'actuació de les colles:

  • Castellers de Badalona
  • Capgrossos de Mataró

Lloc
Plaça de les Mallorquines
Población
MONTGAT
Hora
Migdia


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Capgrossos de Mataró 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 DOS / TORRE DE SET Descarregat
3 1 SET DE SET Descarregat
4 1 QUATRE DE VUIT Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 CINC DE SIS Descarregat
4 1 TRES DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Badalona
Doblet de castells de 7 dels micacos abans de les Festes de Maig
Els Castellers de Badalona han actuat a Montgat per la Festa Major de Sant Jordi

Els Castellers de Badalona han actuat aquest passat diumenge a la població veïna de Montgat, una plaça amb la que la colla badalonina sempre ha tingut una estreta relació i, inclús, ha viscut moments especials per la colla, com el primer 3de6 de la seva història, encara amb camisa blanca.

Els micacos han obert plaça amb un Pilar de 4 d'entrada per, seguidament, plantejar la primera de les dues construccions de 7 pisos de la jornada, el 4de7, que es va completar amb èxit després d'una carregada força plàcida i una descarregada més treballada.

A la segona ronda, els de la camisa micaco van apostar pel 5de6, un castell que segueixen rodant, especialment pel que fa a la canalla. Amb alguns problemes de mides, la construcció va començar a deformar-se aviat i la colla va haver de defensar-lo per aconseguir descarregar-lo.

El segon castell de 7 de la jornada pels micacos ha arribat a la tercera ronda. L'escollit, el 3de7, ha presentat millors mides que l'anterior fent més còmode la seva descarregada. Per arrodonir l'actuació, els de Badalona han descarregat un nou Pilar de 5.

Tallers de Castells als Instituts

L'actuació a Montgat no ha estat la única activitat de la colla aquesta setmana. A més de ser presents a Pompeu Fabra durant la diada de Sant Jordi, aquell mateix dia els micacos van estrenar el programa de Tallers de Castells als Instituts, començant per La Llauna i, el dia següent, el B-7.

Després d'aquest primer dia d'introducció, els alumnes que ho desitgin participaran ens els assajos dels micacos dels dilluns 27 d'abril, 4 i 12 de maig, així com a la XVIII Diada Castellera de Festes de Maig, el proper 17 de maig, en la què estaran acompanyats pels Castellers de Mallorca i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.Archivos de las Ccolle


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela