Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Marzo

Diada de creixement a Barcelona - Sants

28/03/2010

Amb les següents colles:

  • Castellers del Sants
  • Castellers de Sant Cugat
  • Castellers deTerrassa

Lloc
Plaça Sants
Población
BARCELONA
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Castellers de Sant Cugat 1 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Sants 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 CINC DE SET Intent desmuntat
2 2 CINC DE SET Descarregat
3 1 TRES DE SET PER SOTA Descarregat
4 1 TRES DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers de Terrassa 1 1 QUATRE DE SET Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Sants
Un primer 5d7 desmuntat, un 2on intent reeixit del 5d7; un vistós 3d7ps edificat amb bona lletra i un 3d7 ansiós d’un pis superior han esdevingut els eixos principals de la colla castellera de Sants, amfitriona d’un diumenge de Rams còmode i afalagador.

Amb els objectius assolits en les últimes diades, els borinots es planten de nou a Sants. I ho ha fet altre cop amb el “punt a favor” que comporta el fet de jugar a casa, dins l’ emblemàtica PL. DE SANTS, punt de trobada d’infinitat de mirades curioses, plenes de complicitat borinota que no entenen de raó de sexes, edats o colors per aplaudir de forma generosa a aquells que amb orgull els representen.

Doncs dins d’aquest marc innigualable, únic per la seva idoneïtat, els Castellers de Sants han obert les portes a una actuació tenyida de colors càlids; erigida amb “un saber fer” tenaç, portadora d’empremtes sòlides i optimistes que presagia nous reptes a tocar. Però anem a pams –no és ara el moment de fer volar coloms- i centrem-nos amb la jornada que avui ens pertoca.

En 1a ronda han intentat enlairar un 5 de 7 fallit (es va donar l’ordre de desmuntar-lo just quan entraven els dosos); seguidament han reeixit l’intent, aquest cop carregant-lo i descarregant-lo amb eficàcia i solvència. Amb tranquil.litat i seguretat , la colla borinota ha continuat la 2a ronda amb un d’aquells castells prou llaminers per aquells que miren amb expectació l’anar i venir de la seva construcció: ens referim a un 3d7 pujat per sota, edificat sòlidament i amb constància, i estampat amb bona lletra. Malgrat que ha fet falta “mimar-lo” en certs moments del seu enlairament, els borinots l’han sabut arranjar sense problemes i culminar-lo amb tota dignitat.

Per últim s’ha conclòs en 3a ronda d’aquesta jornada castellera un fàcil 3d7, construït amb una fluïdesa i comoditat, fet que fa presagiar un nou encapçalament d’aquesta mateixa construcció, un pis superior que podria estar a tocar en un futur més o menys proper.

La següent actuació castellera dels Borinots de Sants serà després de Setmana Santa, el Diumenge 11 d’abril, a l’Av. Mistral (Barcelona), 12h del migdia.Archivos de las Ccolle


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela