Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noviembre

16a diada dels Torraires de Montblanc

14/11/2010

Amb la participació de les següents colles:

  • Torraires de Montblanc
  • Matossers de Molins de Rei

Población
MONTBLANC
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Matossers de Molins de Rei 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
4 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Torraires de Montblanc 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SIS Descarregat
3 1 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Intent desmuntat
3 2 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Intent


Comentarios de las colles
Matossers de Molins de Rei
Darrera actuació MATOSSERA de la temporada. Només 2 colles a Plaça: Torraires de Montblanc i MATOSSERS. Superada la fase logística de fer arribar 116 MATOSSERS i MATOSSERES amb només 87 places d’autocar arribem amb tot l’optimisme, les ganes i el temps per fer una mica de turisme i un bon esmorzar en aquesta bonica vila medieval.

Castells: MATOSSERS vam obrir amb 2 pilars de 4 simultanis i en primera ronda vam tornar a fer, fora de la nostra vila, el 3d7 (El 3er. de la Temporada!!!) , i en segona ronda el 2 de sis (amb interessants novetats). Malauradament, després de fer un Pilar de 4 girat, un 3 de 6 i un intent desmuntat de 3d6 amb agulla, el segon intent de 3d6 amb agulla dels amics de Torraires va fer llenya i vam haver de suspendre l’actuació perquè l’ambulància va marxar, i sense ambulància a plaça no es pot actuar (Cal dir que al dinar que Torraires ens van oferir vam poder veure arribar completament sa i estalvi al company de Torraires que l’ambulància s’havia endut). Ens vam quedar, però, sense poder fer la 3a. Ronda.

No podíem marxar, però de Montblanc sense la cirereta que el nostre Cap de Colla, l’Antonio Palomo, tenia preparada per cloure aquesta temporada, així que ens vam reunir tots els pares i mares de canalla i consultats pel Cap de Colla vam decidir assumir la responsabilitat de fer a plaça el PRIMER CASTELL AMB FOLRE de la història de la Colla. Amb els pares i mares, la resta de la Colla i els amics de Torraires a la soca vam fer un folre amb TOTA LA CANALLA fent d’aquesta manera un Pilar de 4 amb Folre.

Gràcies Antonio per tenir aquestes pensades i enhorabona a la canalla que van tenir un comportament “PROFESSIONAL” en aquesta estructura que vam fer per ells i elles i en la que ells i elles eren els absoluts protagonistes.Archivos de las Ccolle


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela