Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Julio

Festa major de Premià de Mar

14/07/2013

Diada de festa major en què actuaran les colles següents:

  • Capgrossos de Mataró
  • Castellers de Badalona

Lloc
Plaça de la Vila
Población
PREMIÀ DE MAR
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Capgrossos de Mataró 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 TRES DE VUIT Descarregat
3 1 QUATRE DE VUIT Descarregat
4 1 CINC DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE SIS Carregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Intent desmuntat
3 2 QUATRE DE SET Intent desmuntat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Intent desmuntat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Badalona
Marxem de vacances amb la feina a mig fer.
Com sol ser habitual, el primer tram de la temporada micaco acaba amb la important diada de la festa major de Premià de Mar, amb els Capgrossos de Mataró. Una diada que ens aportat grans records, sobretot de la diada feta l’any passat, descarregant la primera torre de set. Enguany, però, a banda de molts canvis, tornàvem a patir, per aquestes dates, baixes importants per la part de dalt, fet que ens obligava a replantejar els castells i la feina de les darreres setmanes.
Amb l’objectiu de fer-hi la clàssica de set, amb estrenes i canvis per la part de dalt dels castells, ens arribàvem fins a la plaça de la Vila de Premià de Mar amb moltes ganes, força camises i amb moltíssima calor.
Desprès de fer-hi l’entrada a plaça amb el pilar de quatre caminat, encetem ronda amb el primer castell de set del dia. El vuitè tres de set descarregat de l’any, castell de bones mides però lent d’execució, que pateix un descens força treballat pels nervis. Amb estrenes de canalla ja fetes, encarem el quatre de set en segona ronda.
Malauradament, l’hem de desmuntar en dues ocasions. Tots dos intents també molt lents d’execució. El primer el tirem avall perquè el tronc a nivell de segons i terços perd les mides molt d’hora, obrint-se de terços i fent perillar l’estructura. Decidim tirar-lo avall amb l’entrada de dosos. A la segona temptativa, amb unes mides millors, el castell pujà ferm. En canvi, la lentitud de la canalla, torna a fer perillar el castell i comencen a aparèixer els dubtes en la canalla. Davant la cridòria de la plaça perquè la canalla pugés i un tronc ja molt castigat, es decideix tirar de nou avall.
Decidits a acabar la diada tranquil•lament, s’opta per fer la torre de sis. Però, per sorpresa de molts, quan la canalla ja estava a dalt, tornen a venir els dubtes i, davant la indecisió i amb terços estirats, es decideix tirar avall, veient que la canalla ja presentava símptomes de cansament.
Tres pilars de quatre per finalitzar i un altre al balcó. Així donem per tancat el primer tram de temporada, amb un final una mica agredolç, i amb una feina encara per polir per la part de dalt, que esperem que ens doni els fruits en el segon tram. Comencen les vacances només pel que fa a actuacions, atès que enguany s’ha decidit no parar assajos durant l’estiu. La primera actuació tornant de vacances, a excepció de la festa major d’agost del dia 14, serà el proper dia 1 de setembre a la festa major de Santa Coloma de Gramenet.Archivos de las Ccolle


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela