Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Mayo

Fira d'Artesania de Sant Roc a Badalona

01/05/2011

Actuació castellera en motiu de la Fira de Sant Roc, amb la participació dels Castellers de Badalona

Com arribar-hi


Lloc
Plaça Roja
Población
BADALONA
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SIS Descarregat
3 1 TRES DE SIS Descarregat
4 1 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Badalona
Badalona, 30/04/2011

Els Castellers de Badalona vam realitzar a Montgat en motiu de la diada de Sant Jordi en solitari una plàcida actuació en què la colla va aprofitar l’ocasió per estrenar el tres de sis amb l’agulla, inèdit fins ara a la temporada dels micacos.


Badalona, 01/05/2011

Els Castellers de Badalona hem realitzat a Sant Roc (Badalona) en motiu de la Fira de l’Artesania, i hem fet els següents castells:

Castellers de Badalona: P4, 4d6, 3d6, 3d6a, P4.

Els resultat global de l’actuació ha estat el següent:

Castellers de Badalona: P4, 4d6, 3d6, 3d6a, P4.

Adjuntem en aquest mateix correu les fotografies de l’actuació i un breu resum dels castells realitzats.
La propera actuació dels Castellers de Badalona és a l’Hospitalet del Llobregat amb la colla local i la Colla Jove de Barcelona a les 12.00h.


Badalona, 30/04/2011

Els Castellers de Badalona vam realitzar a Montgat en motiu de la diada de Sant Jordi en solitari una plàcida actuació en què la colla va aprofitar l’ocasió per estrenar el tres de sis amb l’agulla, inèdit fins ara a la temporada dels micacos.

A primera ronda i després del pilar de quatre d’entrada vam alçar el tres de sis, que no va presentar cap dificultat després d’assolir el de set fa unes setmanes al barri de Gràcia. Sense cap complicació, la colla va atacar el tres de sis amb l’agulla, que igual que el seu germà no va mostrar cap problema ni símptoma de feblesa. A tercera ronda i per cloure l’actuació els Castellers de Badalona van apostar per un plàcid quatre de sis que aprofitava per estrenar castellers abans de la diada de maig. El que semblava més senzill va ser el que va comportar més problemes, ja que es va haver de desmuntar en desfer-se una faixa d’un dels components del tronc i portar problemes a la nova enxaneta. A la ronda de repetició va alçar-se i descarregar-se, ara sí, sense cap complicació i amb ritme adequat. Per finalitzar es va realitzar un pilar de quatre.Badalona, 01/05/2011

Els Castellers de Badalona hem realitzat a Sant Roc (Badalona) en motiu de la Fira de l’Artesania, en solitari igual que la anterior diada a Montgat.

Un cop descarregat el pilar de quatre d’entrada, el quatre de sis ha estat l’opció de la colla micaco per encetar la diada. Amb velocitat i agilitat el castell s’ha completat sense problemes per donar pas al tres de sis, que amb confiança s’ha descarregat amb aparent facilitat. Ja per cloure la ronda de castells i una diada amb especial participació del públic, els de la camisa micaco hem alçat el castell recent estrenat el dia abans, el tres de sis amb l’agulla, que ha servit per tancar una diada tranquil•la i sense ensurts. El pilar de quatre de sortida ha clos un cap de setmana de doblet que els micacos han aprofitat per rodar canalla i tronc de cara a les importants festes de maig que s’aproximen.Archivos de las Ccolle
Pdfcronica_montgat i sant roc.pdf Pdfndp_montgat i sant roc.pdf


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela