Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Torna el cicle de conferències de temàtica castellera a la Bisbal

16/01/2014

Durant els propers mesos de febrer i març tindrà lloc el 17è Cicle de conferències de temàtica castellera que any rere any organitza la Junta de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, de la Bisbal del Penedès. Com és habitual, les xerrades es faran en dissabte a les 19 h a la Societat (carrer del Doctor Robert, 1), i són obertes a tothom.

 

Enguany encetarà el cicle Carles Herèdia Crusells el dia 8 de febrer, amb la conferència “Els anys difícils: de la Muixerra a la Colla Joves”.  La segona xerrada, el dia 22 de febrer, anirà a càrrec d’Efren Garcia Torrellas, i portarà per títol “El fet casteller, d’activitat cultural d’arrel tradicional a espectacle de masses”.

 

La tercera i darrera activitat serà el dia 15 de març i, com passa els anys parells, consistirà en una taula rodona sobre el Concurs de Castells. Hi participaran Raquel Sans (moderadora), Xavier González (director del Concurs), i un representant dels Castellers de Vilafranca, de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, de la Colla Joves Xiquets de Valls i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!