Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Somcastellers.cat, nova xarxa social dedicada al col·lectiu casteller

18/10/2013

"Som castellers" és el nom d'una nova xarxa social dedicada específicament al col·lectiu casteller, amb l'objectiu d'aglutinar tota l'activitat castellera en un únic espai en el referent a la part social inter-colla. La xarxa es va posar en funcionament el dia 7 d'octubre i fins al moment hi han registrats més de 400 membres. L'administrador de la xarxa, un casteller particular, està interessat en rebre el màxim de feedback per millorar les funcionalitats, privacitat i seguretat.

A "Som Castellers" l'important és la part castellera dels seus membres i no les seves vides privades. D'aquesta forma tothom pot treure la seva part castellera a aquesta xarxa i diferenciar-la de la seva vida privada, per exemple a Facebook o altres xarxes.

Quan una persona es registra a Som Castellers pot desenvolupar el seu perfil Casteller: Posar la seva fotografia castellera, indicar la seva colla o quina és la seva posició a un castell. Dins de la xarxa podem trobar tants grups com colles hi ha, i cada membre pot unir-se als grups que desitgi segons les seves afinitats amb les seves colles preferides. Cada grup a més té la seva secció de fòrum o debat.

Com qualsevol xarxa social, es poden compartir imatges, vídeos i fins-hi tot escriure un blog que es pot compartir amb les amistats o a través d'una Gaseta general. També es poden crear esdeveniments, que en aquest cas normalment són diades castelleres, i els altres membres poden ser convidats. Aquest indiquen si hi assistiran a aquests esdeveniments. La xarxa també té un fòrum de discussió general.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!