Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Els Castellers de Viladecans, admesos com a colla en formació

10/05/2013

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), reunida el passat dia 6, va aprovar l'ingrés dels Castellers de Viladecans com a nova colla en formació. D'aquesta manera, ja són un total de vuit les noves colles que s'han acollit a aquesta fòrmula per ingressar a la Coordinadora mentre encara es troben immerses en el procés de consolidació.

En la mateixa reunió, la junta de la CCCC també va acceptar oficialment la baixa com a membre de la Colla Castellera La Global de Salou, els membres de la qual han decidit que la colla no estigui activa ni a nivell d'assajos ni d'actuacións com a mínim durant la temporada present. 

D'aquesta manera, la CCCC està composada ara per 65 colles membres i les vuit colles en formació esmentades. Val a dir que La Global és la primera colla que es dóna de baixa des del 2008, i que des de llavors s'han incorporat a la CCCC set colles de nova creació (a banda de les universitàries), més les vuit actualment incloses dins la categoria de colla en formació. 

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!