Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Micromecenatge dels borinots per un documental sobre castells a l'Índia

26/09/2013

El documental 'Melting Pot' explicarà com els catalans i els indis comparteixen una mateixa passió en aixecar construccions humanes

A través de la plataforma web Verkami el projecte busca finançar fins a 5.000 euros amb aportacions particulars per produir un documental sobre la connexió entre els castellers catalans i els govindes indis. El crowfunding o micromecenatge es podrà fer a partir del 25 de setembre i fins a 40 dies posteriors amb aportacions que poden anar des de 5 a 500 euros.

El documental girarà al voltant del Dahi Handi, la celebració castellera hindú celebrada a la ciutat de Thane, i sobre la participació dels Castellers de Sants en aquest festival que culmina amb el trencament d'una olla on es barreja iogurt, flors i espècies diferents. El viatge serveix per explicar aquest sentiment compartit entre dos cultures diferents i el nom del documental vol expressar la metàfora d'una olla on es fonen els diferents elements d'una societat plural.

Les recompenses per col·laborar econòmicament són aparèixer als agraïments dels títols de crèdit per 5 euros, rebre també el documental amb 15 euros, amb 30 euros rebre a més una samarreta del documental, amb 50 euros també un DVD amb extres i una versió de luxe del documental i amb 100 euros un segon documental, un disc del grup encarregat de la banda sonora i un penó dels Castellers de Sants. Per a entitats o empreses hi ha la possibilitat d'aportar 500 euros on a més de totes les recompenses anteriors hi ha l'aparició als crèdits com a entitat patrocinadora i un pilar d'agraïment en el lloc i hora que es convingui (només a la ciutat de Barcelona).

La web del projecte és:http://www.borinots.cat/meltingpot/

L'enllaç a Verkami és: http://vkm.is/meltingpot

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!