Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Televisió de Catalunya, Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2014

05/06/2014

El quilòmetre zero del món casteller acollirà la proclamació de Televisió de Catalunya com a Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2014 en un acte públic divendres 13 de juny a la tarda. Les dues colles vallenques i l'Ajuntament de la ciutat han anunciat la distinció que anualment atorguen a una entitat o persona que ha sobresortit pel foment i contribució a la projecció exterior dels Xiquets de Valls.

En representació del mitjà de comunicació assistirà el seu director Eugeni Sallent i Garriga. Televisió de Catalunya va començar a fer retransmissions castelleres l'any 1990. Eugeni Sallent ha refermat el compromís de TVC amb el món casteller i ha recordat que el darrer conveni signat el 2012 amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya suposa també una millora de la cobertura televisiva de l'actualitat castellera.

Castells i procés sobiranista al quart Fòrum santa Úrsula

El 4t Fòrum Casteller, del 22 al 26 d'octubre a la ciutat de Valls, anuncia el paper de les colles en els processos sobiranista i social com el segon dels àmbits a tractar. Els debats tindran lloc dissabte 25 d'octubre al Teatre Principal de Valls. A l'eix ja anunciat dedicat a la canalla, s'incorpora ara el segon tema a debat centrat en el paper de les colles en activitats no estrictament castelleres com és el cas del posicionament al voltant del procés sobiranista. Quan faltaran dues setmanes per a la consulta del 9 de novembre sobre el futur de Catalunya, Valls acollirà aquest segon àmbit d'anàlisi amb diversos ponents en una taula rodona i al qual també es poden presentar comunicacions per part de les colles o a nivell individual.

Les comunicacions es poden enviar a simposicastells@tinet.cat o a través del web de l'Ajuntament de Valls www.valls.cat . Posteriorment seran editades en un nou volum de l'única col•lecció especialitzada en l'univers casteller, 'L'aixecador' de Cossetània Edicions.

 

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!