Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

"Tarragona, ciutat de castells" comptarà aquest any amb gairebé 50 actes

30/04/2014

Arriba la segona edició del Tarragona, Ciutat de Castells, una iniciativa que l'any passat va engegar tímidament i durant una setmana va provar el fenòmen d'apropar el món casteller a la gent de la ciutat que no forma part de les colles i també als turistes, per tal de potenciar la imatge de Tarragona com a ciutat castellera. Aquesta primera edició va ser tot un èxit i enguany arriba abarcant els quatre mesos de l'estiu i arribant fins al Concurs de Castells, del 24 de juny al 5 d'octubre amb gairebé 50 actes.

El programa, extens i complert, ofereix des d'assajos oberts amb la participació del públic general, fins a Diades Castelleres, jornades tècniques, exposicions i cursos de formació; així com activitats i tallers per a tots els públics, i vol ser principalment una agenda de la temporada castellera referent a la nostra ciutat. Tots els actes estan destinades a potenciar el fet casteller a la ciutat, tant per al turisme com per al propi aficionat casteller i també s'inclouen les actuacions fora de la ciutat, on hi participa alguna colla local, fet que reforça la capitalitat de Tarragona com a ciutat castellera.

El programa s'ha presentat aquest dimarts a l'amfiteatre de Tarragona, on les quatre colles loclas han aixecat sengles pilars de quatre. 

Aquesta iniciativa rep el suport i l'organització del Patronat Municipal de Turisme, de les quatre colles de la ciutat, de la Coordinadora de Colles Castelleres i la Biennal del Concurs de Castells, així com de la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!