Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

La cadena britànica Sky 3D estudia emetre ‘Enxaneta’

11/04/2012

La cadena britànica Sky 3D estudia emetre al Regne Unit i a Irlanda ‘Enxaneta’, la pel·lícula documental de TV3 en 3D sobre els castells. A més, la televisió pública sueca i altres televisions de Finlàndia i Mèxic també s’han interessat per aquesta producció, que vol explicar al món els valors universals d’aquesta tradició catalana bicentenària. Els contactes van tenir lloc la setmana passada a la fira MIPTV de Canes, per on van passar 11.000 professionals de 100 països diferents.

Nominada als darrers Premis Gaudí en la categoria de millor pel·lícula documental, es va estrenar a París al setembre en el marc d’una trobada empresarial com a exemple d’integració i cohesió social a la societat catalana. ‘Enxaneta’ també es va projectar a San Francisco al gener, a les conferències sobre innovació 3D SD&A (Stereoscopic Displays and Applications), on l’organització la va seleccionar per formar part de la mostra de l’edició del 2012  “pel seu alt nivell de producció, inclosa l’estereoscòpia, així com el seu fort component d’interès humà”.

Des del dia de l’estrena a cinemes 3D de Catalunya, el 17 de novembre, l’han vista unes 6.000 persones i ha acumulat gairebé 80.000 impactes a la xarxa, entre visites a la pàgina www.tv3.cat/enxaneta i visualitzacions del teaser, el tràiler i el videoclip, tant a TV3alacarta com a YouTube.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!