Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Xiquets del Serrallo fan un tres de sis dalt d'una barca de pesca

17/07/2013

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona ha assolit aquest dilluns un fet insòlit, del qual no es té cap precedent documentat, i és enlairar un castell dins d'una barca, durant la processó per la Verge del Carme d'avui al barri mariner de Tarragona, el Serrallo. La construcció elegida ha estat el 3 de 6, que s'ha descarregat sense cap problema.

L'acte s'emmarca dins del 25è aniversari dels Xiquets del Serrallo, una colla que des de la seva fundació (novembre de 1988) sempre ha realitzat un pilar dalt de la barca cada 16 de juliol, festivitat de la Verge del Carme.

El 3 de 6 s'ha enlairat dins de la barca d'arrossegament La Guita on també s'hi ha fet el tradicional pilar de 4 quan ha passat l'embarcació que duia a bord la imatge de la Verge del Carme. Cal dir que molt de públic ha pogut veure en directe el 3 de 6 dels Xiquets del Serrallo, perquè el castell s'ha aixecat quan l'embarcació que duia els castellers estava molt a prop del moll. Uns noranta castellers i castelleres han pujat a La Guita per fer aquesta celebració sense precedents.

Foto: Dani Seró. 

 

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!