Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Xiquets del Serrallo inicien el 25è aniversari amb un cicle de xerrades

24/01/2013

Aquesta setmana i amb motiu de la celebració del XXV aniversari, els Xiquets del Serrallo enceten un cicle de xerrades que porten per títol Parlem de castells.

Començaran aquest proper dissabte 26 de gener amb la xerrada que porta per títol Tarragona 200 anys de castells“, a càrrec d’Albert Pallarès, responsable de l’arxiu dels Xiquets de Tarragona. L'acte començarà a les set del vespre al local social dels Xiquets del Serrallo (carrer Nou de Santa Tecla, núm. 9, Tarragona).

La segona xerrada d’aquest cicle serà el dissabte 16 de febrer a les 18 hores a l’Antiga Audiència (plaça del Pallol) i amb el títol El nou model de Concurs” amb la participació de Josep Bargalló, director de la Biennal i redactor del projecte de nou model de Concurs; Xavier González, director del Concurs; Guillermo Soler, gerent de la Coordinadora de Colles Castelleres, i Joan Boronat, dels Xiquets del Serrallo i impulsor del projecte del nou model de Concurs.

Finalment, el dissabte 2 de març a les 18.30 h a la sala d’actes del Port de Tarragona i sota el títol “59 segons amb els presidents i caps de colla“, tindrà lloc una xerrada en la qual ens retrobarem amb els presidents i caps de colla dels 25 anys d'història dels Xiquets del Serrallo.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!