Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Editen un segell commemoratiu dels cinc anys del reconeixement de la Unesco

17/11/2015

El Gremi de Filatèlia i Numismàtica, amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, ha posat en circulació el segell personalitzat commemoratiu de Els Castells Patrimoni de la Humanitat, amb un tiratge limitat, coincidint amb l'acte de celebració del cinquè aniversari del seu reconeixement per la UNESCO. A més, l'associació catalana, que té com a objectiu deixar empremta històrica dels esdeveniments més importants arreu del món, ha presentat la emissió filatèlica i numismàtica de Catalunya 2015, que també exposa el prototip d'un futur segell i moneda propis catalans amb Els Castells-Patrimoni de la Humanitat com a protagonistes, entre d'altres.

El nou segell personalitzat, de tarifa A, està protagonitzat per la imatge de la colla de Els Castellers de Vilafranca, una fotografia d'un 3 de 10 amb folre i manilles que va realitzar el fotògraf Toni Soler Domingo a la plaça dels Braus de Tarragona. També s'ha emès un gravat del segell del que se'n han realitzat molt poques unitats. Per altra banda, el prototip del futur segell propi català, està inclòs a una fulleta bloc i exhibeix la imatge d'un pom de dalt (foto: Andreu Puig), mentre que el de la futura moneda catalana té encunyada una torre castellera.

Les emissions filatèliques i numismàtiques commemoratives de Els Castells es poden adquirir als comerços associats del Gremi de Filatèlia i Numismàtica. Col·leccionistes d'arreu del mon ja gaudeixen de l'oportunitat de guardar-los entre els seus tresors més preuats.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!