Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Nova edició de la campanya de donació de sang "Sang blava" a Gràcia

09/03/2015

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia i la Salle Gràcia, amb el suport d'altres entitats gracienques, organitzen el proper divendres 13 de març (de 16 a 20 h) a la Salle Gràcia (plaça del Nord, 14) i dissabte 14 de març al matí (de 10 a 14 h) a Can Musons (local dels Castellers de la Vila de Gràcia, c/ Alzina, 7, Barcelona), una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia.

Amb l'eslògan "Sang blava", les entitats gracienques s'uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tota la vila perquè s'hi uneixi. La campanya es podrà seguir a Twitter amb l'etiqueta #sangblava.

Enguany la campanya central de la vila de Gràcia de donació de sang ha doblat esforços i recursos. Després de quatre anys realitzant-se en una sola jornada, aquesta cinquena edició es podrà donar sang tant divendres com dissabte (13 i 14 de març). L'any passat es van aconseguir 94 donacions i 14 intents, i enguany s'espera poder superar amb escreix aquestes xifres.


A Catalunya, cada dia calen mil donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:

- Ser major d'edat.
- Pesar 50 quilos o més.
- En cas de ser dona, no estar embarassada.

Per donar sang no cal estar en dejú.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!