Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Xiquets del Serrallo i el Club Alpí K2 inauguren un rocòdrom

30/11/2011

El passat cap de setmana es va celebrar l'acte d'inauguració de la remodelació del Rocòdrom que han portat a terme la Colla Xiquets del Serrallo i el Club Alpí K2. La seu va quedar petita per la nombrosa assistència de socis i simpatitzants del món casteller i muntanyenc. Tant Jordi Vidal, president dels Xiquets del Serrallo, com Pau Salas, president del Club Alpí K2, van constatar la col.laboració i l'agermanament de les dues entitats amb la signatura del conveni que determina la utilització del rocòdrom.

El rocòdrom, es troba dins del local social dels Xiquets del Serrallo, al carrer Nou de Santa Tecla, 9, i estarà obert dilluns i dimecres no festius de 18:30 a 21:00 hores. Les dues entitats n'ofereixen l'ús amb total gratuïtat amb l'únic condicionant de formar part de la colla castellera, o d'estar associat i també federat en el cas del Club Alpí K2.

Com a cloenda de l'acte celebrat, es va presentar un audiovisual en exclusiva de la conquesta del Manaslu. Aquesta muntanya és la vuitenta més alta de la terra situada a l'Himàlaia nepalès, amb 8.165 m. d'alçada. L'audivisual va ser comentat per dos dels alpinistes que el van conquerir, Carme Comes i Òscar Cadiach, guia i cap de l'expedició. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!