Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

La millor estratègia a plaça, en el nou número de la revista "Castells"

19/10/2011

El número 40 de la revista Castells s'encarrega de qüestions com ara l'estratègia a plaça o tornar a fer castells després d'uns anys desvinculat de l'activitat. Igualment, sota el títol "Tot és possible", es fa un repàs als resultats excel·lents que fins el moment ha donat la temporada i s'apunta el que encara pot passar en el darrer mes d'activitat casteller.

En una diada de màxima rivalitat, què és millor, sortir primers o veure-les venir? Caps de colla d'algunes de les principals agrupacions castelleres opinen sobre quina és la millor estratègia per seguir a plaça. A més, la revista explica, amb protagonistes de colles com la Jove de Tarragona, els Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Terrassa i els Bordegassos de Vilanova, com és l'experiència de penjar la faixa i, uns anys després, tornar a posar-s'hi.

Sens dubte, una de les revelacions de la temporada han estat els Castellers de Sabadell. La revista Castells mira d'explicar els secrets d'aquest èxit. I pel que fa a les qüestions tècniques, la revista tracta de les diferències entre colles a l'hora d'encarar castells com el dos o el cinc en una mateixa plaça. Per què ho fan de manera diferent?

El número 40 de la revista estarà al quiosc aquest pròxim cap de setmana, i també es vendrà directament a les diades de Sitges i Santa Úrsula, a Valls. Castells és una publicació d'Utopia Global.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!