Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

La junta de la Coordinadora es reuneix amb el conseller Tresserras

10/07/2009

Una representació de la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) s'ha reunit aquest matí amb el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, a la seu del departament que presideix. El motiu principal de la reunió era fer el seguiment de la sol·licitud a la Unesco de la declaració dels castells patrimoni cultural i immaterial de la humanitat, però la trobada, que s'ha allargat fins a dues hores, també ha permès intercanviar impressions sobre altres aspectes de l'activitat castellera.

El conseller Tresserras ha explicat que el Govern de la Generalitat sol·licitarà, en el transcurs del Consejo General de Patrimonio, que tindrà lloc el proper divendres 17 de juliol a Mallorca, que l'Estat espanyol defensi davant la Unesco la candidatura dels castells com a patrimoni cultural i immaterial de la humanitat. La candidatura compta ja amb el suport del Parlament de Catalunya, que va aprovar per unanimitat una Declaració de suport el més d'abril de 2008.

A més del conseller, han participat a la reunió el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila; el president de la Coordinadora, Miquel Botella; la vicepresidenta, Anna Guasch; el secretari, Joan Riera; i els vocals Anton M. Dilla, Joaquim Vilafranca i Ernest Giralt.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!