Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Josep Maria Cortès relleva Alfonso González com a president de la CCCC

28/10/2014

Josep Maria Cortès serà el nou president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en substitució d'Alfonso González, durant la segona meitat del mandat de la junta actual, fins al març de 2016. Alfonso González, representant dels Nens del Vendrell, va formalitzar ahir la seva renúncia al càrrec en haver-se complert la meitat del mandat de la junta, tal com estava previst. A partir d'aquest moment, Cortès -que fins ara ha estat vicepresident- assumirà interinament la presidència fins a la propera reunió de junta, moment en el qual serà formalment ratificat fins al final del mandat.

Josep Maria Cortès Artigas és membre de la Colla Joves Xiquets de Valls, de la qual ha estat president. Va incorporar-se a la junta de la CCCC el 2012.

Per la seva banda, Alfonso González Bondia, membre dels Nens del Vendrell, ha enviat un missatge d'agraïment a les colles per la confiança rebuda, així com el suport i treball de la resta de la junta i el personal de la CCCC: "Tots plegats hem intentat facilitar el treball de les colles i mantenir i difondre els valors que atresora el fet casteller, complint amb el programa amb què ens vàrem presentar i amatents als suggeriments i peticions que ens fèieu arribar."

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!