Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

"Quarts de Nou" tindrà cinc programes especials emesos per TV3 aquest any

25/05/2011

Televisió de Catalunya augmentarà aquest any el nombre de programes especials de "Quarts de nou" pel seu primer canal, TV3. Seguint la línia que es va començar la temporada passada, TV3 donarà mes visibilitat als castells, fent una tasca divulgativa que atregui molt més públic cap al fet casteller. Amb la novetat que, aquesta temporada, tots els programes de "Quarts de nou" es produiran en HD (alta definició).

"Quarts de nou" s'emetrà pel 33 cada dilluns, a partir del 25 de juliol, fins al 28 de novembre. A més dels programes regulars dels dilluns, estan previstos cinc programes especials per emetre els diumenges a la tarda per TV3 amb motiu de diades molt representatives del món casteller.
Durant els mesos de maig, juny i juliol, l'equip de "Quarts de nou" gravarà les diades més significatives per donar cobertura als Serveis Informatius de TVC i, al mateix temps, tenir enregistrats els castells i les activitats destacables que puguin ser interessants per a l'elaboració de reportatges dins del programa.

D'altra banda, Televisió de Catalunya ha confeccionat també una sèrie de DVD amb els millors moments de la temporada castellera del 2010 que, amb el títol "Castells amb patrimoni", tindrà una sortida imminent. Finalment, val a dir que està en l'última fase de producció el documental en 3D "Enxaneta", que pretén plantejar una mirada universal als valors que contenen els castells.

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!