Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

"Quarta Ronda", nou programa de TV dels Castellers d'Esplugues

01/06/2011

Des dels Castellers d'Esplugues hem començat un nou programa de TV sobre castells que s'anomena "Quarta Ronda". La primera entrega es va emetre el passat 25 de maig a les 22h a ETV (Llobregat Televisió). De moment, és un programa mensual que s'emetrà el darrer dimecres de cada mes, la cadena només arriba a la zona metropolitana de Barcelona, així que també es pot veure en directe per internet (http://ow.ly/508Kz). Per visualitzar els programes anteriors, cliqueu el següent enllaç: http://tv.llobregat.tv/TVRindex.html?ir=711#

El nostre objectiu és centrar-nos en les diades d'Esplugues i el Baix Llobregat, així com també en el més rellevant del panorama nacional; però el més important serà la reflexió, amb entrevistes, debats i reportatges sobre tot el que envolta el món casteller. També inclou una secció d'humor, amb la serie d'animació "Banyes i Baves", produïda per Pixafilms.

Volem deixar clar que és un projecte voluntari, sense gairebé pressupost i realitzat a base de passió pels castells, esperem que us agradi.

Hem creat un compte de Twitter i de Facebook perquè ens pugueu dir el que vulgueu.

Twitter: http://twitter.com/#!/QuartaRonda
Facebook: http://facebook.com/quartaronda

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!