Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Les televisions locals retransmetran tretze diades en directe aquesta temporada

20/06/2016

Els mitjans locals adherits a La Xarxa refermen la seva aposta per la difusió del fet casteller multiplicant les opcions per seguir en directe les principals diades i mantenint l'oferta de programes d'informació castellera. El 24 de juny, amb la diada de Sant Joan a Valls, s'inicien les retransmissions de 10 de les principals cites del calendari casteller, que es completaran amb les 3 jornades del 26è Concurs de Castells. Les diades es podran seguir en directe a través de les televisions i les ràdios locals adherides a La Xarxa, però també per Internet (‘streaming') i, com a novetat, al nou canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+. I encara hi haurà una finestra més per seguir les jornades castelleres: Twitter, des del compte @CastellsEnXarxa.

Diades en directe

Les retransmissions en directe arrencaran per Sant Joan a Valls (24 de juny), i continuaran amb les diades de la Festa Major de Terrassa (3 de juliol), la Festa Major de Les Santes a Mataró (24 de juliol), la Festa Major de Vilanova i la Geltrú (30 de juliol), la Festa Major del Catllar (27 d'agost), Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès (30 d'agost), el primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona (18 de setembre), Santa Úrsula a Valls (23 d'octubre), Tots Sants a Vilafranca del Penedès (1 de novembre) i la diada dels Minyons de Terrassa (20 de novembre). Aquestes retransmissions es podran seguir també en directe a traves de les ràdios locals.

La programació castellera de La Xarxa es realitza en coproducció amb TAC 12, Penedès TV i Canal Blau, amb el suport d'm1tv i Canal Terrassa. Les retransmissions televisives presenten un equip renovat, amb Carles Cortès, Biel Duran, Anna Vallhonesta, Joan Beumala i Francesc Domènech. Pel que fa a a les retransmissions radiofòniques, aniran a càrrec de Pep Ribes, amb els comentaris d'Ernest Gili.

A més, enguany tindrà lloc el 26è Concurs de Castells i els mitjans de La Xarxa oferiran en directe les tres jornades: Torredembarra (25 de setembre) i Tarragona (1 i 2 d'octubre).

‘Dosos amunt' i ‘Va de castells'


A banda de les retransmissions de les diades, l'oferta es complementa amb una nova edició del programa televisiu ‘Dosos Amunt'. Presentat per Carles Cortès i Toni Comas, l'espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies. El programa arrenca aquest dilluns 20 de juny. Per la seva banda, les ràdios emetran l'espai setmanal ‘Va de castells', produït per Ràdio Vilafranca i presentat per Pep Ribes.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!