Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

El lliurament de premis tanca el Concurs de Castells de Tarragona amb més èxit

05/11/2012

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sergi Valdé, han presidit aquest dissabte 3 de novembre el lliurament de premis del XXIV Concurs de Castells, en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona. Durant l'acte s'ha lliurat el guardó a les 32 colles participants a la darrera edició del certamen, celebrat els dies 6 i 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça de la ciutat.

En la seva intervenció, Valdé ha felicitat i agrait l'ajuntament de Tarragona per l'esforç organitzatiu realitzat per tal que "el Concurs estigués a l'alçada del moment que viuen els castells: el millor Concurs en el millor moment dels castells". Valdé també va agrair el seny demostrat per les colles en el certàmen, recordant que el món casteller "està a l'aparador" i que cal ser molt responsables en totes les qüestions de prevenció. Per la seva banda, l'alcalde Ballesteros va agrair un cop més l'aposta feta per la CCCC pel Concurs i el seu manteniment a Tarragona. 

A més dels premis a les colles participants, l'acte va servir per a fer altres reconeixements, com ara els tres primers premis del concurs fotogràfic Mirades de Tarragona dedicat al Concurs -el primer va anar per al fotògraf Antoni Coll Lázaro- i els reconeixements als millors grups de grallers del Concurs (Castellers de Sant Cugat, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Reus). També es va lliurar als Castellers de Vilafranca un premi al millor castell vist a la TAP, el dos de vuit sense folre.

L'acte també va commemorar dues efemèrides que es complien aquest 2012: els 30 anys del primer castell de nou pisos fet al Concurs (Colla Vella dels Xiquets de Valls) i els 20 anys de la primera tripleta màgica del segle XX (Colla Joves Xiquets de Valls). Els caps de colla respectius en aquells moments, Guillem Bartolí i Fede Gormaz, van rebre els guardons. 

Prèviament a l'acte al saló de plens, una representació de la junta de la CCCC es va reunir amb l'alcalde Ballesteros per tal de transmetre-li personalment la felicitació per l'èxit del Concurs i, especialment, demanar-li que es continuï treballant en la mateixa línia. 

 

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!