Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Joan Esquirol, nou cap de colla dels Xics de Granollers

16/02/2015

Aquest divendres els Xics de Granolles han escollit el seu dotzè cap de colla. Joan Esquirol Ollé agafa el relleu del fins ara cap de colla, Sergi Palau. L’equip tècnic s’amplia i manté una línia continuista. Esquirol lidera una tècnica de la qual Sergi Palau és el sotscap de colla i els equips de tronc, canalla i pinyes incorporen nous castellers i castelleres.

Joan Esquirol és xic des de l’any 1994 i ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins els equips tècnics. Els últims tres anys ha estat el sostcap de colla i ara es presenta per ser-ne el cap: “Amb molta il·lusió, energia i perquè estic orgullós dels Xics de Granollers.” Així ho ha explicat Joan Esquirol davant de més d’un centenar de Xics que han assistit a l’assemblea que dóna inici a la nova temporada.

Créixer com a colla. Treball en equip

Joan Esquirol és el nou cap de colla dels Xics fins a l’any 2017. La colla, segons Esquirol, necessita continuar amb la planificació i progressió que s'ha fet fins ara: cal sumar per superar debilitats i voler créixer. “Ens hem de generar confiança, positivisme i sentiment de colla per fer els millors castells: alts, ràpids, segurs i treballats, al més aviat possible.”

L’equip tècnic està format per 27 persones. A l'equip de troncs: Irene Aguado, Mireia Monmany, Arnau Pons i Martí Ganduixé; equip de pinyes: Alfons Martínez, Javi Monge, Jordi Mensión, Txema Fernàndez, Carles Buyreu, Emma Soler, Roger Torrent, Francesc Fortuny, Albert Ontañon i Duna Bosch; i l'equip de canalla: Sandra Calvo, René Pedrosa, Jordi Contreras, Quim Ginestet, Àlex Campreciós, Anna Fradera, Alba Duran, Jana Duran, Itziar, Clàudia i Carlota.

“Volem créixer i ho farem treballant en equip. Us convido a fer-nos grans, Xics de Granollers”. Així va acabar la seva exposició el nou cap de colla, que ja ha anunciat l'inici dels assajos, aquest dimarts 17 de febrer.

La colla assaja els dimarts i divendres de 21 h a 23 h a la Troca de Roca Umbert  (c. Enric Prat de la Riba, 77). La primera actuació de la temporada serà el dia 15 de març a la plaça Maluquer i Salvador de Granollers, amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Cornellà.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!