Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Matossers de Molins de Rei comencen els assajos de la temporada 2015

11/02/2015

Després d’un període de parada en els assajos oficials, durant el qual s’ha aprofitat per fer Escola de Castells per a tots aquells que volguessin provar de fer castells, el passat divendres 6 de febrer es va fer el primer assaig matosser de la temporada 2015. El castellòdrom de la Federació Obrera es va omplir un divendres més de matossers amb la vista posada en els castells de 7, sobretot el 3 i el 4 de 7, que es van provar amb diverses peces noves al tronc i al pom de dalt.

Des de l’equip de Tècnica veuen aquesta temporada amb “optimisme i bones perspectives”, tot i que amb “molta feina a fer”, i cal que tothom vagi assíduament als assajos.

La primera actuació per als marró argila serà el proper diumenge 15 de març a Mollet, amb motiu de la Fira del Destorb, on compartiran plaça amb els amfitrions, els Castellers de Mollet. Però abans els Matossers participaran en diverses activitats extracastelleres: en la Rua de Carnestoltes i els Tres Tombs de Molins de Rei, i en el XIV Torneig Intercasteller de Futbol Sala, que es disputarà a Terrassa el cap de setmana del 28 de febrer i l’1 de març. Precisament aquest cap de setmana es coneixien els rivals de Matossers en el torneig: Castellers de Berga, Xics de Granollers i Xiquets de Reus.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!