Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Jornada solidària amb la Marató de TV3 organitzada pels Castellers de Badalona

10/12/2014

Aquest diumenge, 14 de desembre, es durà a terme la jornada solidària de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor. Per col·laborar amb aquest gran esdeveniment, els Castellers de Badalona han preparat una sèrie d'activitats que duran a terme a la Rambla de Badalona, davant el monument a Roca i Pi.

La jornada preparada pels micacos començarà a les 10 h i inclourà un mercat solidari d'objectes de segona mà, tallers de castells per a tots els que vulguin conèixer el món casteller des de dins, activitats per als més menuts, un taller de risoteràpia a càrrec de la dinamitzadora Yolanda Sánchez Vargas i una xocolatada popular.

A més, a les 12 hores els Castellers de Badalona duran a terme una petita exhibició castellera aixecant diferents pilars. Totes les activitats, que es duran a terme fins a les 14 h, tindran un preu simbòlic que anirà destinat íntegrament a la recaptació de La Marató de TV3 d'enguany. Els Castellers de Badalona fan una crida a tothom qui vulgui a acostar-se diumenge a participar dels actes organitzats amb motiu d'aquesta jornada solidària.

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!