Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Castellers de Sants programen tres projeccions de 'Melting Pot'

12/09/2014

Després de l'estrena en doble presentació al CaixaFòrum Barcelona del documental Melting Pot: Castellers indis, govindes catalans, la colla santsenca ha programat tres presentacions més per a aquests mesos. La primera serà dins la Festa Major de Tarragona en la nit de cinema casteller des de la plaça de les Cols, que es farà el dia 15 de setembre. La segona projecció s'emmarca en les festes de la Mercè, a l'auditori del MACBA el dia 24 de setembre, i és programada conjuntament amb el Festival Àsia. I per últim, dins el programa Barcelona Intercultural de l'Espai Avinyó, es projectarà el dia 15 de novembre a la Filmoteca Nacional de Catalunya.


L'estrena comptarà amb la presentació de Marta Saleta, la directora del documental, i Esther Oriol, presidenta dels Castellers de Sants, productors de la pel·lícula. També es podrà gaudir en directe de dos dels temes fets per Gerard Alís i Manu Sabaté que apareixen al documental. Durant el mes d'octubre els mecenes que van fer possible finançar gran part del documental rebran les seves recompenses. En l'actualitat, Melting pot està optant a participar en diversos festivals de cinema documental i etnogràfic.


EL DOCUMENTAL

Fa més de 200 anys que s’aixequen torres humanes tant a Catalunya com a l’Índia. La invitació als Castellers de Sants (Barcelona) per participar al Festival Dahi Handi que se celebra a Thane (Maharashtra) propicia un diàleg inèdit entre dues realitats socials i culturals molt diferents, que estan separades físicament per més de 7000 quilòmetres, però comparteixen una passió única al món.


Tràiler del documental: http://youtu.be/BpoSHQj6Lf8

 

PROGRAMACIÓ

Dins el programa de Santa Tecla, la Festa Major de Tarragona

15 de setembre, 21.30h. Plaça de les Cols, Tarragona

Nit de cinema casteller amb la projecció del documental Melting pot

http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/activitats/2014/dia-15/nit-de-cinema-casteller-amb-la-projeccio-del-documental-melting-pot.-castellers-indis-govindes-catalans

 

Dins el programa de la Mercè, Festa Major de Barcelona i Festival Àsia 2014

24 de setembre,17h. Auditori del MACBA, Barcelona

Projecció del documental Melting Pot: castellers indis, govindes catalans

http://festivalasia.es/cat/programa.html

 

Dins el programa Barcelona Intercultural de l'Espai Avinyó

15 de novembre, 12.00h. Filmoteca Nacional de Catalunya, Barcelona

Projecció del documental Melting Pot: castellers indis, govindes catalansE-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!