Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Matossers de Molins de Rei publicaran el conte casteller 'Jan, puges?'

12/08/2014

Finalment, la campanya de micromecenatge engegada pels Matossers de Molins de Rei el passat 1 de juliol a la plataforma de crowdfunding Verkami, ha arribat a la seva fi amb èxit.

Un total de 153 mecenes han aportat en aquest 40 dies de campanya un total de 3.266 €, diners que es destinaran a l'edició i publicació del conte casteller Jan, puges?. Tot i que feia una setmana que l'objectiu del projecte, fixat en 2.995 €, s'havia aconseguit, les aportacions no s'han aturat durant els darrers set dies de campanya.

El conte del Jan tindrà 48 pàgines impreses en color, un format de 21 x 21 cm i tapa dura, i comptarà amb les il·lustracions de Càrol Garcia, que ha plasmat en imatges la història del repte casteller del Jan, escrita per la matossera Anna Zamora.

El llibre imprès es presentarà a la Federació Obrera de Molins de Rei (Jacint Verdaguer, 48), dins dels actes de la Festa Major de la vila molinenca, en concret el dimecres 24 de setembre a les 7 del vespre. El mateix dia, els mecenes que assisteixin a la presentació podran recollir les seves recompenses, i els que ho desitgin podran assistir a l'assaig dels Matossers, que es durà a terme el mateix dia a partir de les 8 del vespre.

Els mecenes que no puguin assistir a l'acte de presentació, i que no hagin triat una recompensa que inclogui l'enviament a domicili, podran recollir-la qualsevol dimecres o divendres en la mateixa Federació Obrera, coincidint amb l'assaig dels castellers de Molins de Rei, entre les 20 i les 22 hores.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!