Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

La colla de Gràcia presenta els actes de festa major a la plaça de la Vila

11/08/2014

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen el guarnit i les activitats que es realitzen a la plaça de la Vila de Gràcia. Un any més, doncs, hi haurà activitats durant tota setmana per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans.

L’oferta musical serà variada, i passarà per diversos estils, des del jazz, la rumba, el blues, música d’autor i altres. Els concerts comptaran amb grups com The Bombins, Rumb al Bar, Rockstock, La Cuina del Blues, Pastorets Rock, A La Quieta Band, Oques Grasses, Standards Jazz Trio, Orquestra Mitjanit, Cesk Freixas i la Senyoreta Delcaça.

També hi haurà activitats infantils amb Jaume Barri o jocs d'aigua, concert de la coral Canterbille, concurs de paelles i concurs de tapes i moltes activitats més que podreu trobar al programa.

Per a la colla, evidentment el més important són els actes castellers. El punt àlgid de la festa serà el proper diumenge 17 d’agost amb la jornada castellera, en la qual els Castellers de la Vila de Gràcia actuaran conjuntament amb els Xiquets de Reus, els Xicots de Vilafranca i els Minyons de Terrassa. Com a novetat castellera, enguany no hi haurà jornada de vigílies sinó jornada de completes, que es farà el dia 20 d’agost.

Hi haurà assajos especials a la plaça els dies 14,16 i 19 d'agost.


PDF
programa-fm-2014.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!