Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Matossers engeguen una campanya a Verkami per publicar el conte Jan, puges?

03/07/2014

En Jan, un nen com qualsevol altre, descobreix els castells per casualitat i a poc a poc s’endinsa en aquest fascinant món fins a participar-hi activament. Aquesta és la sinopsi del conte Jan, puges?, un petit relat escrit per l’Anna Zamora, mestra de professió i membre dels Matossers de Molins de Rei. Els marró argila han recorregut  més d’una dotzena de biblioteques, centres cívics i escoles explicant la història del Jan, amb l’objectiu de donar a conèixer el món dels castells als més menuts, com també mostrar les activitats de la colla en poblacions veïnes.

L'èxit i el reconeixement que ha tingut la història del Jan ha portat els Matossers a engegar un projecte per a l’edició i impressió del conte amb l’objectiu de fer-ne una primera edició de 48 pàgines i tapa dura. La il·lustradora Càrol Garcia ha estat l’encarregada de posar cara al Jan i a la resta de personatges d’aquest conte casteller.

Per poder tirar endavant aquest gran projecte, els Matossers han iniciat una campanya de micromecenatge amb Verkami, en la qual es demanen els 2.995 € necessaris per publicar en paper el conte del Jan. Iniciada el primer dia de juliol, la durada d’aquesta campanya és de 40 dies, de manera que finalitzarà el dia 10 d’agost.

La intenció dels castellers de Molins de Rei és presentar el llibre imprès coincidint amb la Festa Major, en concret, el 24 de setembre, dia en què també els mecenes podran recollir les seves recompenses. Podeu consultar més detalls d’aquesta campanya i col·laborar-hi en aquest enllaç de Verkami.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!