Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Castellers de Badalona organitzen una nova edició del "Tots som una colla"

28/04/2014

Aquest dilluns dia 28 d'abril arriba una nova edició dels tallers “Tots Som una colla” a càrrec dels Castellers de Badalona, en col·laboració amb la Fundació Ateneu de Sant Roc.

Aquest projecte, que enguany arriba a la quarta edició a Badalona, és una iniciativa engegada el 2010 per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) que busca apropar els castells als nouvinguts, així com a la resta de badalonins i badalonines, mitjançant uns tallers teòrics i pràctics oberts a tothom. 

La primera sessió serà el 28 d'abril a partir de les 19 h, en la qual els de la camisa micaco faran un taller teòric a l'Ateneu de Sant Roc. El programa continuarà dimarts i divendres a partir de les 20 h al local dels Castellers de Badalona, Can Peixau, on els assistents als tallers posaran en pràctica el que han après assistint als assajos dels micacos. Finalment, diumenge participaran com un micaco més a l'actuació que la colla farà a les 12 h a la plaça Roja, amb motiu de la XXXII Fira de l'Artesania i Mostra d'Entitats de Sant Roc.
 
 
Sant Jordi amb presència micaco

Tot i que l'Ajuntament va decidir de manera unilateral relegar les entitats culturals a la plaça Pompeu Fabra, allunyant-les del centre de la Fira de Sant Jordi, la colla micaco va voler ser un any més present en una data tan assenyalada per a la cultura catalana. Durant tot el dia van realitzar activitats, tallers i fins i tot van descarregar un pilar de 4.

PDF
els-castellers-de-badalona-organitzen-una-nova-edicio-del-tots-som-una-colla.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!