Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Mitja part d’alçada al Palau Olímpic a càrrec dels Castellers de Badalona

30/03/2014

Aquest diumenge, dia 30, els Castellers de Badalona han visitat el Palau Olímpic de Badalona durant el transcurs de la 25a jornada de Lliga Endesa, en el partit que enfrontava el FIATC Joventut amb l'Iberostar Tenerife. Els de la camisa micaco han tornat al camp de la Penya després de dos anys de no fer‐ho.

Durant la mitja part del partit han realitzat un pilar de 4 i una torre de 6 que han fet aixecar molts aplaudiments del públic verd‐i‐negre. L’actuació ha servit per demostrar un cop més la unió entre les dues entitats, que no només comparteixen ciutat, sinó també valors com fer pinya i la lluita en equip per superar les adversitats.

La relació entre les dues entitats ve de lluny, i és que aquesta és la setena vegada que actuen a la casa verd‐i‐negre. Ja l’any de la seva creació van actuar dues vegades als partits contra el Barça i el Real Madrid el 1998 i posteriorment contra el Breogan de Lugo el 1999, contra el Cáceres el 2002, contra el Caprabo Lleida el 2003 i contra el CAI Zaragoza el 2012.


PDF
-castellers-de-badalona-una-mitja-part-d-al-ada.pdf




E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!