Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Continuen obertes les inscripcions al ral·li d’aventura Ignasi Trullàs

18/03/2014

El proper dissabte 29 de març se celebrarà al parc Les Deus Aventura, a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), el primer Ral·li d’Aventura Memorial Ignasi Trullàs amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca. L’Ignasi, que va morir d’accident de trànsit l’abril de l’any passat, fa uns anys havia estat vinculat a l’empresa Les Deus Aventura, a més de ser un company molt estimat a la colla vilafranquina.

La prova esportiva consistirà a recórrer els quatre circuits d’aventura que hi ha instal·lats de forma permanent al parc de Les Deus en el menor temps possible. S’hauran de superar ponts de mico, lianes, vies ferrades, tirolines i altres proves d’altura. Es competirà per equips, formats per dues o tres persones que hauran de seguir, en tot moment, les normes de seguretat del parc. El Ral·li d’Aventura serà la primera cursa d’aquestes característiques celebrada al Penedès. L’organització espera arribar als 50 equips en aquesta primera edició, tot i que se’n poden inscriure fins a un màxim de 80. Les sortides dels equips es faran cada tres minuts a partir de dos quarts de 10 del matí. Les inscripcions es poden fer fins al proper 25 de març a www.rallydaventura.com, amb un preu de 20 euros per persona.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria. A més, també hi haurà un premi especial per al primer equip format per castellers i castelleres –siguin de la colla que siguin. Tots els participants rebran com a obsequi commemoratiu un tubular de coll i una ampolla de cava per equip, gentilesa de les caves Oriol Rossell i les caves Valldolina.

Les Deus Aventura i els Castellers de Vilafranca esperen que el ral·li sigui una jornada lúdica, esportiva i, també, competitiva en record de l’Ignasi. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!