Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Castellers de Sants inauguraran el cap d'any a Barcelona

16/12/2013

Més d'un centenar de Castellers de Sants seran els encarregats d'acomiadar l'any en l'espectacle que ha organitzat l'Ajuntament de Barcelona a l'avinguda Maria Cristina. A partir de les 23:30 hores, davant la font màgica de Montjuïc, s'iniciarà el muntatge dirigit per la Fura dels Baus per promocionar la capital catalana. Els de Sants desfilaran cap a la font màgica per fer un castell a la seva falda i omplir posteriorment tota l'estructura de "l'Home del Mil·lenni". Es tracta d'una figura metàl·lica de 15 metres d'alçada que ja s'havia fet servir per donar la benvinguda a l'any 2000, un acte en què els Castellers de Sants també van participar. La funció tindrà un escenari principal i dues pantalles laterals on es projectarà el rellotge i comptarà amb la llum i l'aigua de la font màgica, així com amb la música i el so de la pirotècnia.

Per a la colla santsenca és la millor forma d'acabar un any ple d'èxits castellers i amb grans celebracions com el "Castell de Cara", també inspirat en la Fura dels Baus i que es va alçar amb onze pisos humans dins del monument casteller d'Antoni Llena a Barcelona. L'acte serà retransmès per TV3 i Catalunya Ràdio i presentat per Quim Masferrer, conegut pel programa El foraster, i Ana Boadas, cara visible del programa Divendres.

Podeu veure més informació sobre l'acte al vídeo que ha realitzat l'Ajuntament de Barcelona: http://youtu.be/_xZKB7bi9Fo


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!